
Kjøkkentips : råvarer, utstyr og matlaging
Ingrid Espelid Hovig og Scott GivotHovig, Ingrid Espelid 641.5 HOV
Bok Bokmål utgitt 2006 Kokebøker
Hylleplass: *0010429533 *003NO-LaBS *00520211108192029.0 *007t *008060504b2006 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a82-05-33979-1$qib.$cNkr 249.00 *020 $a978 82 05 33979 8 *035 $a(NO-LaBS)891530(bibid) *0827 $a641.5 *090 $c641.5$dHOV *1001 $aHovig, Ingrid Espelid$d1924-2018$_10368200 *24510$aKjøkkentips$bråvarer, utstyr og matlaging$cIngrid Espelid Hovig og Scott Givot *260 $aOslo$bGyldendal$c2006 *300 $a150 s.$bill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2Bokbasen AS$_42829300 *690 $aMatlaging *7001 $aGivot, Scott$dmedforf.$_16279300 ^