
Pappamat
Per A. RisnesRisnes, Per Asbjørn 641.5 R
Bok Bokmål utgitt 2013
Hylleplass: Ledig
- Tangvall, voksne: 1 av 1 ledig
Plassering: Familie (hylleplass: 641.5 R)
*0010897248 *003NO-LaBS *00520211108191958.0 *007t *008131118b xx e 0 nob d *009 n *019 $bl *020 $a978-82-998904-1-0$qib.$cNkr. 349.- *035 $a(NO-LaBS)9968911(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0375695 *08274$qNO-OsBA$a641.5$25 *090 $c641.5$dR *1001 $aRisnes, Per Asbjørn$d1967-$_27629800 *24510$aPappamat$cPer A. Risnes *260 $aOslo$bGarmann$c2013 *300 $a188 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aNorske barns favorittmat er ofte taco, pølser, pizza og pannekaker. I denne kokeboken gjenskaper Per A. Risnes familiens favoritter. Han lager favorittrettene fra bunnen av, med gode råvarer og masse grønt tilbehør. Ideen er at man slik spise det man har mest lyst på - uten juks og med god samvittighet. Blant oppskriftene finner vi hjemmelaget tacokrydder, hamburgerbrød, fersk pasta, viltkebab og italiensk pizza. *65017$aMatlaging$2bibbi$_41278100 ^