
Omakase : japansk gourmet på 1-2-3
Vladimir Pak, Gunnar Garfors ; fotografier av Haakon HosethPak, Vladimir · Bok · Bokmål · utgitt 2022 · Kokebøker
·
Hylleplass: q 641.5952 PAK
Ledig
- Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (hylleplass: q 641.5952 PAK)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001992037 *00520221104213532.0 *007ta *008220627t2022||||no# ###e#|||||00|#0#nob|d *00900000cam#a2200000#c#4500 *019 $bl *020 #$a9788243014411$cNkr 449.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)16407950(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150442530 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda *082 $a641.5952$qNO-OsBAS$223/nor *090 $bq$c641.5952$dPAK *1001#$aPak, Vladimir$d1981-$0(NO-TrBIB)1665642634602$4aut$_41022600 *24510$aOmakase :$bjapansk gourmet på 1-2-3$cVladimir Pak, Gunnar Garfors ; fotografier av Haakon Hoseth *264 $aOslo$bSpartacus$c2022 *300 #$a190 sider$billustrasjoner$c27 cm *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 #$abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *386 #$bNO$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)1665642634604$2bokbas *386 #$bNO$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)90199921$2bokbas *386 #$bTM$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)1665642634602$2bokbas *520 #$aJapan har et av verdens sunneste og beste kjøkken. Det er også et av de enkleste å beherske, noe som er grunnen til at stadig flere får øynene opp for de mange eksepsjonelle rettene fra Østen. Fersk wasabi og japanske sauser selges i stadig flere norske matbutikker. Råvaretilgangen i Japan og i Norge er dessuten ganske lik, alt ligger derfor til rette for at japansk mat kan være et fullgodt hverdagsalternativ her hjemme. Vladimir Pak driver Michelin-restauranten Omakase by Vladimir Pak. Han er i tillegg verdensmester i sushi og goodwill-ambassadør for formidling av japansk mat. I denne boken har han samlet en rekke enkle og inspirerende oppskrifter som vil gjøre det lett å briljere på kjøkkenet og imponere gjestene. Pak lærer oss å lage sushi og maki. Han bruker tradisjonelle ingredienser i oppskriftene på sprøstekt kylling (karaage) og panerte svinekoteletter (tonkatsu). Men han leker seg også med råvarer som elg, reinsdyr og hval. Og selvfølgelig får vi en grundig innføring i hvordan man tilbereder ris, den kanskje viktigste komponenten i det japanske kjøkkenet. Fotografiene er tatt av Haakon Hoseth. *650 7$aMat og drikke$2bokbas$9nob$_41192100 *651 $aJapan$2bokbas$9nob$_41740000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2bokbas$_42829300 *7001#$aGarfors, Gunnar$d1975-$0(NO-TrBIB)90199921$4aut$_26536000 *7001#$aHoseth, Haakon$0(NO-TrBIB)1665642634604$4ill$_41022700 *8521#$h641.5952$iP *85641$amedia.boknett.no$qimage/jpeg$uhttps://media.boknett.no/objects/30/25/150442530/productimage_ORG_bf7bfcbf25a14cca52ac02ec4dca31f0f6e18ca3.jpg$3Omslagsbilde ^