
Suppe på en spiker : middager og vin på budsjett = med de beste anbefalingene fra VGs vinekspert
Klaus Døscher, Sara DøscherBok · Bokmål · utgitt 2024 · Kokebøker
·
Hylleplass: q 641.5 DØS
Ledig
- Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (hylleplass: q 641.5 DØS)
- Vågsbygd, voksne: 0 av 1 ledig (Plassering: Mat og drikke)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011017389 *00520240109171648.0 *007ta *008231025t2024||||no# ###e#|||||00|#0#nob|d *00900000cam#a2200000#c#4500 *019 $bl *020 #$a9788205598676$cNkr 399.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)22521511(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150472289 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda *041 $anob$hnob *082 $a641.552$223/nor *090 $bq$c641.5$dDØS *1001#$aDøscher, Sara$d1982-$0(NO-TrBIB)15019326$4aut$_28992600 *24510$aSuppe på en spiker :$bmiddager og vin på budsjett = med de beste anbefalingene fra VGs vinekspert$cKlaus Døscher, Sara Døscher *264 $aOslo$bGyldendal$c2024 *300 #$a183 sider$billustrasjoner *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 #$abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *386 #$bNO$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)12008984$2bokbas *386 #$bNO$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)15019326$2bokbas *520 #$aHar du lyst til å lage skikkelig gode middager som ikke koster skjorta? Ta en titt på disse oppskriftene og prøv dem, du kommer til å bli overrasket når du smaker middagene! Lær å handle smartere og unngå å kaste mat, så er mange penger spart! Når prisene stiger, rentene biter og havregrøten truer i det fjerne: Ikke gi opp, hjelpen er på vei. Det er nemlig fullt mulig å spise som en konge uten at det samtidig koster skjorta. I denne boken viser forfatterne deg hvordan du kan lage en rekke skikkelige gode, men rimelige middager. Det finnes en hel rekke billige og alminnelige råvarer som faktisk innehar fantastiske kulinariske kvaliteter. I jakten på det eksklusive og sjeldne overser vi kjøleskapets hverdagshelter. Billige kjøttstykker som, med litt ekstra tid, blir så møre og saftige at de nærmest smelter på tunga. Rotfrukter i alle regnbuens farger. Nydampede blåskjell. stekt sei, spinat, løk, epler, nybakt brød. Og hermetikk! Ja, hermetikk. Brukt riktig er alt dette virkelige delikatesser som du kan unne deg en hvilken som helst tirsdag. *650 7$aVin$2bokbas$9nob$_42781000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2bokbas$_42829300 *7001#$aDøscher, Klaus$d1980-$0(NO-TrBIB)12008984$4aut$_26107200 *852##$iD *85641$asr.bokbasen.io$qimage/jpeg$uhttps://sr.bokbasen.io/coverimage/9788205598676/org/jpg$3Omslagsbilde ^