
Fra jord til bord : 100 sunne og bærekraftige oppskrifter
Gry Hammer ; fotografier av Mona NordøyHammer, Gry · Bok · Bokmål · utgitt 2021 · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.563 HAM
Ledig
- Hovedbiblioteket, voksen, 2. etasje: 1 av 2 ledig
Plassering: Fagbøker (hylleplass: 641.563 HAM) - Vågsbygd, voksne: 1 av 1 ledig
Plassering: Mat og drikke (hylleplass: 641.563 HAM)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001973247 *003NO-LaBS *00520211108191836.0 *007t *008210420s2021 no er 0 nob d *009 cam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-71455-0$qinnbundet$cNkr 399.00 *0243 $a9788202714550 *035 $a(NO-LaBS)13011079(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150372577 *040 $bnor *08204$a641.563$223/nor$qNO-OsBAS *0831 $a641.5$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.563$dHAM *1001 $aHammer, Gry$d1974-$6(NO-LaBS)973247-1$_31268900 *24510$aFra jord til bord$b100 sunne og bærekraftige oppskrifter$cGry Hammer ; fotografier av Mona Nordøy *250 $a1. utgave *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2021 *300 $a200 sider$billustrasjoner$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)973247-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)13043460 *500 $a"Denne boka er en revisjon av Den moderne jeger, utgitt i 2017" - Kolofonen *5208 $aNaturlig og bærekraftig mat - best på smak - best for helsa - best for klimaet. Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsa? Da er denne boka for deg! Gry Hammer - bestselgende forfatter av boka Fermentering, matentusiast, yogalærer og kursholder - jakter på gode råvarer og god helse. Hennes matfilosofi er basert på tradisjonsmat. Det vil si naturlig mat som kjøtt fra beitefôrede dyr, upasteurisert melkemat, langkokt kraft, fermenterte grønnsaker og selvsankede urter og ville vekster. Her lærer hun deg hvordan du kan gjøre det samme - på dine premisser. Du finner over 100 oppskrifter på brødmat, pålegg, kjøtt- og fiskemiddager, vegetarretter og søte saker. Her finnes ikke ultraprosessert mat - alt er skånsomt tilberedt for å ivareta råvarenes smak og helsebringende egenskaper. Boka inneholder også råvareguide, sesongmenyer og oppskrifter på tradisjonsrike konserveringsmetoder som sylting, speking og fermentering. Fra jord til bord er den ultimate guiden til et sunt og bærekraftig kosthold, en skattkiste av matfilosofi, sunnhet og gode smaker. Les den og bruk den og gi deg selv og jorda en ny vår! Boka er en revidert og utvidet utgave av Den moderne jeger, med flere nye oppskrifter og oppdatert og tidsaktuell informasjon om maten som gjør oss godt. «Fra jord til bord» formidler den helseriktige tradisjonsmaten på en måte som passer vår moderne livsstil." Anne Lene Johnsen, Hjernefabrikken "Grys bøker inspirerer til å dyrke og tilberede råvarene slik jorden, kroppen og smakssansene foretrekker dem." Margit Vea, kostholdspedagog og forfatter av Supergod mat for gutter og jenter "Gry Hammer formidler på en levende, troverdig og presis måte hvilken verden av forskjell valg av rene råvarer utgjør for helsen."Niels Chr. Geelmuyden, forfatter av Sannheten på bordet. *65007$aErnæring$2Bokbasen AS$_41542200 *65007$aHelsekost$2Bokbasen AS$9nob$_41524000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2Bokbasen AS$_42829300 *7001 $aNordøy, Mona$d1968-$0(NO-TrBIB)13043460$efotograf$4pht$8f$_26757400 *7404 $aDen moderne jeger *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/77/25/150372577/productimage_ORG_9ad0f2780fe7d0c31f1aa1e3939c27cce60e2163.jpg$qimage/jpeg ^