
Fyr opp! : 5 steg til å bli gatas grillkonge
Kristoffer Tømmerbakke, Atle Pettersen ; fotografier av Håkon Grønn PaulsenTømmerbakke, Kristoffer · Bok · Bokmål · utgitt 2024 · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.76 TØM
Ikke ledig
ca. 2 - 4 uker ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011024134 *00520240223134501.0 *007ta *008231204t2024||||no# ###e#|||||00|#0#nob|d *00900000cam#a2200000#c#4500 *019 $bl *020 #$a9788234718304$cNkr 349.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)27118591(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150475463 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda *041 $anob$hnob *082 $a641.5784$223/nor *082 $a641.76$223/nor *090 $c641.76$dTØM *1001#$aTømmerbakke, Kristoffer$d1983-$0(NO-TrBIB)8034910$4aut$_43470300 *24510$aFyr opp! :$b5 steg til å bli gatas grillkonge$cKristoffer Tømmerbakke, Atle Pettersen ; fotografier av Håkon Grønn Paulsen *264 1$aOslo$bBonnier norsk forlag$c2024 *300 #$a153 sider$billustrasjoner *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 #$abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *386 #$bNO$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)1707991621052$2bokbas *386 #$bNO$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)4045104$2bokbas *386 #$bNO$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)8034910$2bokbas *520 #$a«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken! *650 7$aGrilling$2bokbas$9nob$_43448700 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2bokbas$_42829300 *7001#$aPaulsen, Håkon Grønn$d2001-$0(NO-TrBIB)1707991621052$4ill$_43470400 *7001#$aPettersen, Atle$d1989-$0(NO-TrBIB)4045104$4aut$_43470500 *852##$iT *85641$asr.bokbasen.io$qimage/jpeg$uhttps://sr.bokbasen.io/coverimage/9788234718304/org/jpg$3Omslagsbilde ^