
Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Helge HagenHagen, Helge q 641.4 HAG
Bok Bokmål utgitt 2010
Hylleplass: Ledig
- Nodeland, voksne: 1 av 1 ledig
Plassering: Mat og drikke (hylleplass: q641.4 H Mat)
*0010545371 *003NO-LaBS *00520211108191558.0 *007t *008100413b2010 xx e 0 nob d *00900830nam 22001931 *019 $bl *020 $a978-82-529-3268-3$qib$cNkr 419.00 *035 $a(NO-LaBS)1084152(bibid) *0827 $a641.4$25 *090 $bq$c641.4$dHAG *1001 $aHagen, Helge$d1951-$_11588100 *24510$aAlt om røyk og rak, tørk og grav$bspeking, salting, hermetisering$cHelge Hagen *250 $a2. utg. *260 $a[Oslo]$bTun$c2010 *300 $a192 s.$bill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5058 $aHar bibliografi *5208 $aI denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som kan brukes for å konservere mat. Kaldrøyking, varmrøyking, raking og rakefiske, salting og speking, tørking, luting, graving og hermetisering. Har oppskrifter, litteraturliste og register. *690 $aKonservering *690 $aMatlaging *690 $aMatvarer ^