
Fermentert mat : ekte og godt, helt fra bunnen
Anne Elisabeth Scheen ; i samarbeid med Ekte vare ; fotografier [hovedsakelig] av Paul PaiewonskyScheen, Anne Elisabeth q 641.4 SCH
Bok Bokmål utgitt cop. 2019 Kokebøker
Hylleplass: *0010808770 *003NO-LaBS *00520211108191754.0 *007t *008190128s2019 no er 0 nob d *009 cam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93311-62-1$qib.$cNkr 379.00 *0243 $a9788293311621 *035 $a(NO-LaBS)11546964(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150306002 *040 $bnor *08204$a641.4$223/nor$qNO-OsBAS *090 $bq$c641.4$dSCH *1001 $aScheen, Anne Elisabeth$d1962-$_32574700 *24510$aFermentert mat$bekte og godt, helt fra bunnen$cAnne Elisabeth Scheen ; i samarbeid med Ekte vare ; fotografier [hovedsakelig] av Paul Paiewonsky *260 $aOslo$bGursli Berg forl.$ccop. 2019 *300 $a173 s.$bkol. ill.$c27 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5208 $aFermentering er både trendy og sunt, og så smaker det veldig godt! På stjernerestauranter som Maaemo serveres det flere retter med fermentert mat. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som på kort tid har blitt veldig populær. Fermentert mat er en kokebok full av matglede og sunne og smakfulle oppskrifter. Du lærer å lage mat på tradisjonelt vis, slik bestemor gjorde, mat med lang holdbarhet og full av smaker som for mange er gått i glemmeboken, eller kanskje aldri har smakt. I tillegg til grunnoppskrifter som surdeig, surkål, kimchi, yoghurt, ketchup, chilipasta, ingefærøl og kombucha, får du også vite hvordan du kan servere dette i hverdagen. *65004$aFermentering$_20833400 *65007$aHjemmekonservering$2Bokbasen AS$_41439200 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2Bokbasen AS$_42829300 *7001 $aPaiewonsky, Paul$d1963-$0(NO-TrBIB)47901$efotograf$4pht$8m$_26122500 *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/02/60/150306002/productimage_ORG_8f45a0af52ddbc65a4b590f4f983aed9047251b2.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg ^